Eczacılık Fakültesi
Biruni Ana Sayfa
e-Katalog
ADAY ÖĞRENCİ
ADAY ÖĞRENCİ
Hızlı Menü
BirDeHA
OBS
Eski Web Sitemiz
EN
Hakkımızda
Yönetim
Dekanlık
Fakülte Kurulu ve Fakülte Yönetim Kurulu
Fakülte Koordinatörlükleri ve Komisyonları
Anabilim Dalı Başkanlıkları ve Bölüm Başkanlıkları
Dekanın Mesajı
Fakülte Tanıtımı
Vizyon & Misyon
Akademik Kadro
Öğrenci
Öğrenci El Kitabı
Ders Bilgi Paketleri (AKTS)
Haftalık Ders Programı
Akademik Danışmanlık Gün ve Saatleri
Eğitimin İçeriği ve Stajlar
Bitirme Projesi
Ölçme ve Değerlendirme
İş ve Kariyer Olanakları
Akademik Takvim
Çevrim içi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Randevu Hizmeti
AB Programları-ERASMUS
Sınıf Temsilcilerimiz
Araştırma
TÜBİTAK 2209 Projelerimiz
2022 1. Dönem Kabul Alan Projelerimiz
2022 2. Dönem Kabul Alan Projelerimiz
2023 1. Dönem Kabul Alan Projelerimiz
Projelerimiz
2022 Yayınlarımız
2023 Yayınlarımız
2022-2023 Dönemi Bitirme Projeleri
Kalite ve Akreditasyon
Akreditasyon Belgesi
ECZAKDER Öz Değerlendirme Raporu
2022-2026 Eczacılık Fakültesi Stratejik Planı
Öz Değerlendirme
2022
2023
Birim İç Değerlendirme
2021 Eczacılık Fakültesi BİDR
2022 Eczacılık Fakültesi BİDR
2023 Eczacılık Fakültesi BİDR
İzleme ve Değerlendirme Raporları
2021-2022
2022-2023
Süreç İyileştirme Raporları
2021-2022 Güz
2021-2022 Bahar
2022-2023 Güz
2022-2023 Bahar
2023-2024 Güz
Kalite Döküman Yönetim Sistemi
Liderlik, Yönetim ve Kalite
Organizasyon Şeması
Paydaşlarımız
Paydaş Analizi (2022)
Dış Paydaş Anketleri
Memnuniyet
2021-2022
Güz
Bahar
2022-2023
Güz
Bahar
PUKÖ
İyileştirme Çalışmaları
Risk Değerlendirmesi
Görev, Yetki ve Sorumluluk
Etkinlikler
Kongre ve Sempozyumlar
Öğrenci Etkinlikleri
Sosyal Etkinlikler
Öğrenci Toplulukları
e-Katalog
İletişim
14 Mayıs Eczacılık Günü Etkinliği gerçekleştirildi - Biruni Üniversitesi
14 Mayıs Eczacılık Günü Etkinliği gerçekleştirildi
Yayın Tarihi :
20 May 2021 Perşembe
19:04
14 Mayıs Eczacılık Günü Etkinliği gerçekleştirildi