Vize Mazeret Sınavı Başvuruları Hakkında - Biruni Üniversitesi

Tarih : 17 Kas 2022 Perşembe
Vize Mazeret Sınavı Başvuruları Hakkında

D U Y U R U

Eczacılık Fakültesi Vize Mazeret Sınavı” Başvuru Tarihleri aşağıda belirtilmiştir.

Vize Mazeret Sınavı  Başvuru Tarihleri : 21 Kasım 2022 – 02 Aralık 2022

Not: 21-26 Kasım 2022 tarihler arası yapılacak olan Vize Sınavlarına Mazeretinden dolayı giremeyen öğrencilerimiz yukarıdaki tabloda belirtilen tarih aralığında;

Vize Mazeret sınavına giremediğini bildiren  ‘Sınav Mazeret Formu’ dilekçesi ve Sağlık Raporu ile birlikte Eczacılık Fakültesi Dekanlığı Fakülte Sekreterliğine teslim edilecektir.

Online Müracaatlarda yukarıda belirtilen tarihlerde istenilen belgelerin eksiksiz msenemoglu@biruni.edu.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir. Eksik gönderilen evrak işleme alınmayacaktır.

Not: 21 Kasım 2022 – 02 Aralık 2022  tarihleri arası  Başvuru yapmayan öğrencilerin daha sonraki Vize Mazeret Sınav başvuruları kabul edilmeyecektir.

17.11.2022

Sınav Mazeret Formu:   SINAV MAZERET FORMU