Tek Ders Sınav Başvurusu - Biruni Üniversitesi

ECZACILIK FAKÜLTESİ
    TEK DERS SINAV TAKVİMİ

D U Y U R U

Eczacılık Fakültesi “Tek Ders Sınavı“ Müracaatları ve Sınav Tarihi aşağıda belirtilmiştir.

Tek Ders Sınavı Müracaat Tarihleri: 17-18 Temmuz 2023

Tek Ders Sınav Tarihi: 19.07.2023

Tek Ders Sınav Saati: 13:00

Derslik: B501

Not: Mezuniyet aşamasına gelmiş ve mezuniyeti için Tek Dersi kalan Öğrencilerin Tek Ders Sınav Müracaatları;

* Öğrenci İşlerinden alınacak imzalı Transkript belgesi ve Tek Ders Sınavı Başvuru Formu yukarıda belirtilen müracaat tarihlerinde Biruni Binası 3. Kat B320 nolu odada bulunan Fakülte Sekreterliğine teslim edilmesi gerekmektedir.

**Online Müracaatlarda da yukarıda belirtilen tarihlerde istenilen belgelerin eksiksiz ıslak imzalı, msenemoglu@biruni.edu.tr e-mail adresine teslimi zorunludur. Eksik gönderilen evrak işleme alınmayacaktır.

14.07.2023

ORT.FR.13_0 TEK DERS SINAVI BAŞVURU FORMU