2017 – 2018 Eğitim ve Öğretim Akademik Yılı Açılış Töreni Gerçekleşti - Biruni Üniversitesi

2017 – 2018 Eğitim ve Öğretim Akademik Yılı Açılış Töreni Gerçekleşti

    Tarih : 25 Eyl 2017 Pazartesi
    14:01
2017 – 2018 Eğitim ve Öğretim Akademik Yılı Açılış Töreni Gerçekleşti

     2017-2018 EĞİTİM VE ÖĞRETİM AKADEMİK YILI AÇILIŞ TÖRENİ’Nİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

    ONUR KONUĞU OLARAK

    “HARVARD ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ HELEN MARİE SHİELDS” KATILDI!

     

    3 yıl önce Türkiye’nin En Kapsamlı Sağlık Üniversitesi vizyonuyla yola çıkan üniversitemiz 25 Eylül Pazartesi Günü 2017-2018 eğitim ve öğretim yılına merhaba dedi. 2017-2018 Eğitim-Öğretim akademik yılı lisans açılış törenine Rektörümüz Prof. Dr. Adnan Yüksel başta olmak üzere onur konuğu Harvard Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Helen Marie Shields ve çok sayıda akademisyen katıldı.

     

    Açılış törenindeki konuşmasında Rektörümüz Prof.Dr. Adnan Yüksel, “Biruni’nin Bilme olan tutkusu çalışmaya olan azmini misyonumuz olarak kabul ettik. Amacımız 21. Yüzyılın yeni Birunilerini yetiştirmek. Bu sebeple öğrencilerimizden birkaç isteğimiz olacak. Programlı çalışın. Çok çalışın. Çalışmadan hiç kimse başarı sağlayamaz. Çünkü gelecek çalışkan insanlarla şekillenecek. Hedefleriniz olsun. Hedefsiz bir gemiye hiçbir rüzgar yardımcı olamaz. Eğitimin motor gücü; enerji ve heyecandır. Bu sebeple işinizi aklınızla, kalbinizle ve ruhunuzla yapın. Bizim okulumuzda devamlılık şartı var. Derslerinizi günü gününe takip edin. Sınıfa gelmeyi sevin.  Mutlaka konu tekrarı yapın. Zorluklardan asla yılmayın.

    Kendi yeteneklerinizi keşfedin. Eğitim sadece ders çalışmak değildir. Eğitim davranışları ve alışkanlıkları değiştirmektir. Bu yüzden öğrenci kulüplerimize katılın. Sosyalleşin. Son olarak tüm öğrencilerimize ve akademisyenlerimize yeni eğitim-öğretim yılımızın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

    Rektörümüzün ardından söz alan onur konuğu Harvard Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Helen Marie Shields, tıp fakültesi öğrencilerine başarılı ve sevilen bir hekim olabilmek için çeşitli tavsiyelerde bulundu. Açılış töreni Prof. Dr. Helen Marie Shields’in konuşmasının ardından sona erdi.

     

    a1a2

     

    a3

    a4

     

    a5

    a9

     

    a6    a8