Prof. Dr. Ateş Kara ile Covid-19 Canlı Video Konferans - Biruni Üniversitesi

Prof. Dr. Ateş Kara ile Covid-19 Canlı Video Konferans

06 May 2020 Çarşamba
Prof. Dr. Ateş Kara ile Covid-19 Canlı Video Konferans

07-Mayıs-2020 tarihinde saat 10.00-11.45 arasında BİRATTO ve Biruni Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ile birlikte canlı video konferans düzenlenecektir. Tüm Akademisyen ve öğrencilere açık olan canlı toplantı youtube’dan da canlı olarak izlenebilecektir. Prof.Dr. Kara Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Öğretim üyesidir ve halen Enfeksiyon Hastalıkları Derneği genel sekreteri görevini yürütmektedir. Ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarında farklı danışmanlık görevleride bulunmakta ve Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu üyeliğini yapmaktadır. Prof. Dr. Adnan Yüksel ve Prof.Dr. İsmail Tuncer Değim’in konuğu olarak konferansa katılacak Prof.Dr. Kara bilgilendirme sunusunun ardından katılımcılardan gelen sorulara cevap verecektir. Yayını BİRATO YouTube kanalından canlı takip edebilirsiniz.