Öğretim Üyemiz Nörodejeneratif Hastalıklar ve Mikrobiyota İlişkisi’ni Anlatacak - Biruni Üniversitesi

Öğretim Üyemiz Nörodejeneratif Hastalıklar ve Mikrobiyota İlişkisi’ni Anlatacak

Tarih : 18 Mar 2022 Cuma
Öğretim Üyemiz Nörodejeneratif Hastalıklar ve Mikrobiyota İlişkisi’ni Anlatacak

Eczacılık Fakültesi Biyokimya Ana Bilim Dalı Dr. Öğretim Üyemiz ve Meslek Yüksekokulu Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Program Başkanımız Sayın Enver Çıracı, 22 Mart 2022 tarihinde düzenlenecek Mikrobiyotada Güncel Gelişmeler Sempozyumu’nda “Nörodejeneratif Hastalıklar ve Mikrobiyota İlişkisi” başlıklı bir sunum yapacak.

Akademisyenlerimiz mesleki bilgilerini meslektaşlarıyla paylaşmaya ve alanlarında güncel gelişmeleri takip etmeye devam ediyor. Bu kapsamda Eczacılık Fakültesi Biyokimya Ana Bilim Dalı Dr. Öğretim Üyemiz ve Meslek Yüksekokulu Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Program Başkanımız Sayın Enver Çıracı, Marmara Üniversitesinin düzenlediği “Mikrobiyotada Güncel Gelişmeler Sempozyumu”na konuşmacı olarak davet edildi.  Öğretim Üyemiz Sayın Enver Çıracı, 22 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek seminerde “Nörodejeneratif Hastalıklar ve Mikrobiyota İlişkisi” başlıklı sunum yapacak.

Sempozyum sayfamıza aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.