“Güçlü İyilik Projesi” Ödül aldı - Biruni Üniversitesi

“Güçlü İyilik Projesi” Ödül aldı

Tarih : 14 Ara 2021 Salı
“Güçlü İyilik Projesi” Ödül aldı

Bu sene 5.si gerçekleştirilen İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Ödüllerinde Eczacılık Fakültesi  5. sınıf öğrencilerimizden Ravzanur EKER, sosyal etki yaratacak ekosistemi desteklemek amacıyla kurduğu Güçlü İyilik Projesi, erken aşama kategorisinde yüzlerce girişim arasından finalist olarak ödüle layık görüldü.  Öğrencimiz 2 Aralıkta düzenlenen ödül töreninde özel tasarım ödülünü ekibi adına aldı.
    “Projeye Tam Destek”
    Ödül töreninden sonra öğrencimizi Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Adnan Yüksel makamında kabul etti. Girişimin geliştirilmesi için geri bildirim veren rektörümüz öğrencimizi tebrik ederek, “Güçlü iyilik Projesi”nin üniversitedeki çalışmalarını da destekleyeceklerini ifade etti.
    Güçlü İyilik Projesi, gençlerin gönüllülük motivasyonunu güçlendirmek amacıyla onlara en yakın ve onların ilgi alanlarına en uygun sosyal sorumluluk projelerine ulaşmalarını sağlayan bir mobil uygulama girişimi.