2015-2016 Türkiye 25.’si Taner TÜRE Biruni Üniversitesi’ni Tercih Etti - Biruni Üniversitesi

2015-2016 Türkiye 25.’si Taner TÜRE Biruni Üniversitesi’ni Tercih Etti

13 Eki 2016 Perşembe
2015-2016 Türkiye 25.’si Taner TÜRE Biruni Üniversitesi’ni Tercih Etti

2015-2016 TÜRKİYE 25.Sİ OLMAYI BAŞARAN TANER TÜRE BİRUNİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ ÖZEL EĞİTİM ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜNE YERLEŞTİRİLDİ.

Manisa’nın Salihli ilçesinde dünyaya gelen Taner Türe sağlam ve istikrarlı bir çalışmanın sonucunda 2015/2016 LYS sınavında YGS-4 puan türünde Türkiye 52.liği ve TS-1 puan türünde Türkiye 25.liği derecelerini kazanmıştır. Gösterdiği bu başarısından sonra üniversite tercihlerinde Biruni Üniversitesi Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Öğretmenliği Bölümünü seçerek bu bölüme kaydını yaptırmıştır. Taner Türe, Özel Eğitim Öğretmenliği seçmesinin nedenini bireylerin kapasitesine göre özel ve bireysel eğitim almalarının gerekliliğine olan inancı ile açıklarken, bu bölümü okumak için Biruni Üniversitesini seçmeye, üniversitenin akademik kadrosunu, öğrencilerin niteliğini ve kampüs imkanlarını değerlendirerek karar verdiğini açıklamıştır. Biruni Üniversitesi’nin özel eğitim ile sağlık bilimlerini başarı ile entegre edebilmiş olmasının öğrencileri için çok büyük bir avantaj olduğunu belirten Taner Türe, Biruni Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Adnan Yüksel ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Adnan Ömerustaoğlu ile yaptığı görüşmelerinde, akademiye verdikleri önem, sahip oldukları vizyon ve öğrencilerine olan ilgilerinden de oldukça etkilendiğini belirtmiştir.